Intrebari & Raspunsuri

Cat timp dureaza un Training de Operare Masini Unelte CNC?

Durata unui training de operare depinde de doi factori principali, complexitatea centrului de prelucrare si nivelul de pregatire al angajatului. De regula un angajat fara experienta poate invata operarea / programarea de baza a unui echipament cu complexitate medie (Freza/Strung 3-axe) in 2-3 zile.

Pot solicita training de Operare CNC daca am un centru de prelucrare vechi, fara manuale de operare/programare si daca sistemul de comanda NC este intr-0 limba de circulatie neinteleasa de angajatii mei?

Desigur, datorita gamei largi de sisteme de operare NC cu care lucram putem oferi Training Personalizat exact pe nevoile dumneavoastra astfel incat sa putem gasii o solutie chiar si atunci cand lucrurile par a fi nerezolvabile.

Trebuie sa-mi deplasez angajatii la locatia Trainigului/Cursului?

Nu. Programele de training au fost gandite si sunt configurate in asa fel incat sa nu solicite nici un efort din partea clientilor nostri si sa nu provoace inconveniente. Aducem Trainingurile direct la tine in firma astfel incat cursantii sa invete direct pe echipamentul pe care vor continua sa lucreze.

Obtin o reducere de pret daca solicit Training de Operare pentru mai multe centre de prelucrare CNC?

Desigur. Obiectivul nostru principal este sa satisfacem nevoile clientilor nostrii oferind servicii de inalta calitate la preturi avantajoase pentru cilent.

Daca solicit un Training de Programare trebuie sa platesc pentru fiecare angajat in parte?

Nu. Preturile sunt gandite astfel incat clientilor nostrii sa nu fie restrictionati din considerente financiare astfel incat pretul este fix pana la un numar de 10 participanti. Cu cat trimiti mai multi angajati cu atat mai bine. Dorim sa oferim clientilor nostri oportunitatea si posibilitatea de a beneficia la maxim de produsele destinate dezvoltarii profesionale a angajatilor.

Cum pot urmari evolutia angajatilor in urma unui Training?

Este foarte simplu. La cerere, in urma finalizarii unui instructaj/training/curs putem oferi si o sesiune de evaluare in urma careia sa oferim clientilor un dezfasurator cu rezultatele respectiv evolutia fiecarui cursant/angajat, specificandcompetente dobandite de pe urma trainingului cat si zonele de excelenta a fiecarui participant.

Ce se intampla daca angajatii mei au nelamuriri, intrebari sau daca intampina dificultati dupa terminarea sesiunii de Training?

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta. Ne straduim sa pastram o legatura stransa cu clientii nostrii astfel incat sa putem oferi suport de la distanta complet GRATUIT timp de cel putin 6 luni dupa efectuare unui training. De fapt avem clienti care ne suna pentru suport tehnic chiar si dupa 1 an de zile.

Trebuie sa plătesc și TVA la costul cursului?

Da. La prețul afișat al cursului se adaugă și TVA.

In cazul solicitarii unui program de prelucrare, este necesar ca operatorul masinii unelte sa aibe cunostinte de programare pentru a putea rula programul?

Programele de prelucrare sunt verificate amanuntit inainte de predare astfel incat sa eliminam riscurile insa de regula se verifica si la client de catre o persoana calificata care are cunostinte de programare. Deasemenea fiecare program vine cu o fisa care contine specificatiile exacte de executie astfel incat sa fie cat mai usor de executat de catre operator, indiferent de nivelul de competenta al acestuia.

Ce este GARANTIA 100% respectiv 200%?

Credem atat de mult in calitatea serviciilor noastre incat am decis sa oferim Garantia Satisfactiei Totale. Daca pentru orice motiv nu esti multumit de serviciile oferite de noi sau consideri ca nu ai nici un castig de pe urma lor, chiar si la 60 de zile dupa prestarea serviciului respectiv poti sa iti ceri banii inapoi iar noi ii vom returna in maxim 24 ore, fara nici o problema. Ba mai mult, in cazul serviciilor care rezulta intr-un produs fizic (ex. program de executie, manual de operare etc.) poti pastra si folosi produsul respectiv chiar si dupa returnare banilor.

Mai ai si alte intrebari?

Utilizeaza formularul din aceasta pagina (partea dreapta, sus) pentru a ne adresa si alte intrebari. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Iti multumim!

Pune o intrebare

 

Detalii Contact

Adresa Sediu
Str. Fierului, Nr. 44, Et. Parter, Ap. 2
Cod: 400179, Cluj-Napoca, Romania
Telefon: +4 0758 45 91 45
Adresa de e-mail: contact at academiacnc.ro