LogoStrip3

 

 

Te-ai saturat ca Programul CAD/CAM de la Siemens – Unigrafic NX sa nu genereze programele de prelucrare in mod corect?UGS NX Vrei ca programele sa fie croite pentru fiecare masina unealta in parte tinand cont de preferintele de programare ale programatorului?

Avantajele utilizarii de programe CAD/CAE/CAM (Proiectare, Simulare, Fabricare Asistate de Calculator) sunt evidente, incepand cu realizarea unor operatiuni de proiectare 3D, desenare 2D pentru schite si documentatii printabile, proiectare de matrite, inginerie inversa, prelucrare de la 3 pana la 5 axe etc.; ceea ce a dus la raspandirea solutiilor CAD/CAM prin industriile de prelucrare.

linebreak2

Ce este un Postprocessor?

Postprocessorul este o unealta de comunicare intre softul CAD/CAM si limbajul Masinii Unelte.
Traduce miscarea generata a sculei urmand geometria piesei conturate in comenzile de miscare potrivite limbajului (Cod G ) specific al masinii unelte care il utilizam. Datorita faptului ca sunt foarte multe versiuni a limbajelor de programare este necesara dezvoltarea unor postprocessoare dedicate personalizate.

Un postprocessor permite o flexibilitate in generarea de programe sursa usor de recunoscut si de verificat de catre inginerii proiectanti.post-processing

 

linebreak2

De ce am nevoie de un Postprocessor Dedicat si Personalizat?Postprocessing-Simulation-NX-CAM_tcm1023-193340

  1. Reduce timpul de prelucrare si programare NC
  2. Produce componente calitative mai bune
  3. Maximizeaza utilizarea resurselor de productie

Avantajul pe care il prezinta este de a va ajuta sa livrati maximum de productivitate in fabricarea de componente.

 

 

Vreau un Postprocessor!

Line_table_new1