LogoStrip

 

Una din dificultatile cu care se confrunta clientii nostrii se datoreaza faptului ca documentatia echipamentului numeric poate fi grea de inteles.

De regula documentatia este intr-o limba straina (de regula: chineza, engleza, germana, franceza, italiana etc.) fapt care in sine ingreuneaza lucrurile dar pe langa asta manualele sunt scrise intr-un dialect tehnic greu de inteles, ba mai mult sunt manuale generice care se adreseaza unui grup de echipamente, care poate diferi de centrul dumneavoastra de prelucrare.

Prin acest serviciu oferim oportunitatea si posibiliatea dezvoltarii unor manuale de Operare sau Programare dedicate special echipamentului dumneavoastra numeric in limba engleza, romana sau maghiara.

linebreak2

Cum functioneaza serviciul de Realizare Manual Specializat?

Pasi Manuale

 

linebreak2

Vreau un Manual!

 

Mai jos puteti viziona o portiune din Manualul de Operare/ Programare dezvoltat decatre AcademiaCNC pentru primul strung CNC de Jenti de Aliaj din Romania.
UGS NXManualul contine operare, programare, palpare automata suprafete cat si dezvoltare de traiectorie in programul Unigraphic NX8